KE ARAH PUSAT SEHENTI GRAFIK & MULTIMEDIA #1 DI MALAYSIA

Latihan | Studio | Design | Penjenamaan | Pengiklanan | Percetakan | Penerbitan

BERDAFTAR DAN DIIKTIRAF

2012

Diasaskan sejak 2012

Sepanjang tempoh ini, kami telah melatih lebih 5,000 peserta dari kalangan usahawan, mahasiswa, pekerja bidang grafik dan media serta masyarakat awam di seluruh negara.

Kursus Grafik

Kursus grafik, videografi, multimedia dan IT.

  • Design with Canva
  • Reka Grafik Pengiklanan
  • Reka Letak Buku & Majalah
  • Videografik & Video Editing
  • Video Motion Grafik
  • Design & Video Smartphone
  • Microsoft Office
  • Google Workspace
  • Google My Business
  • Live Streaming & Broadcasting

Usahawan & Motivasi

Kursus pembangunan kendiri, rohani, team building dan usahawan

  • Kursus Pengurusan Media Sosial
  • Kursus Pemasaran Digital
  • Kursus Keusahawanan
  • Motivasi & Kerjaya
  • Bengkel TEKNODUAT

Design & Branding

Transformasi imej korporat anda!

  • Logo Korporat
  • Kad Bisnes
  • Profil Korporat
  • Baju Korporat
  • Cenderamata & Jutebag
  • Video Korporat
  • Slaid Korporat
  • Web Korporat

Iklan & Cetak

Tempah design yang menarik & trendy!

  • Banner, Bunting & Backdrop
  • Flyers & Poster
  • Iklan Digital
  • T Shirt
  • Rompers
  • Bibs
  • Jutebag

Studio Pro

Fasiliti dan khidmat rakaman profesional.

  • Sesi Live Streaming
  • Rakaman e-Learning
  • Sesi Fotografi Korporat
  • Photoshoot Produk
  • Sewa Bilik Seminar
Tarbiah Kreatif
4.9
Based on 186 reviews
powered by Google
Ain NabilaAin Nabila
01:13 16 Jan 22
I've attended the session. Filled with know-how inputs and coaches are understanding. Not too slow and not too speedy. An average pace for which can adequate with all participants. Coaches assist query from mic and also chat box all the time. Supportive chat group and also given certificate to highlight that we have attended the class. Thank you!
Izyan NajwaIzyan Najwa
08:55 20 Nov 21
Attended Canva workshop. Very useful knowledge showed by Tarbiah Kreatif. Too many things can explore only just use canva.
Ghaus MohdGhaus Mohd
08:50 20 Nov 21
Attended the canva workshop. Very useful knowledge and skills provided. Good for non-designers whom are eager to do their own design. Trainers will expose you to all the tools and features and practicality. With these basic skills you can upgrade your skills through various other self-learning and classes.
Ikram IsmailIkram Ismail
06:16 30 Jul 21
Had the privilege to join a workshop conducted by Tarbiah Kreatif team. Creativity and design never was my strong point but learning from their team and the coaches was a joy to behold and ignites my interest further. The coaches are extremely helpful and their knowledge is truly in depth. Afraid not, you won't be left behind as they will surely guide you from A-Z. I really do appreciate the extra length the coaches go in solving each problem you may have, even the slightest one. Thank youTarbiah Kreatif team ! 👍👍👍
Hafidz AhmadHafidz Ahmad
08:09 04 Jul 21
Attended the AI workshop. Very useful knowledge and skills provided. Good for non-designers whom are eager to do their own design. Trainers will expose you to all the tools and features and practicality. With these basic skills you can upgrade your skills through various other self-learning and classes.
js_loader

Tarbiah Kreatif
5.0
Based on 130 reviews
powered by Facebook
Mohammad Danial Abdul Rahim
Mohammad Danial Abdul Rahim
2022-02-27T13:10:18+0000
Terbaik! Webinar kali ini memberi pendedahan kepada features terbaru dan Tips Branding yang trending.
Asma Wahap
Asma Wahap
2022-01-29T08:11:33+0000
sangat best belajar ngn team tarbiah kreatif 🌹
Iffatun Mardhiah Ahmat
Iffatun Mardhiah Ahmat
2022-01-10T10:50:50+0000
Bengkel sgt jelas dan bermanfaat. Terima kasih.
Azlin Ibrahim
Azlin Ibrahim
2021-12-13T08:30:06+0000
Alhamdulillahh dari ZERO dah pandai dah buat design dan video gunakan CANVA dengan guide dari COACH ANIS ..🥳Terima... Kasihhh anjurkan kelas macam ni supaya ramai lagi yang tahu penggunaan CANVA yang ohsem ni🥰read more
Norazlin Ibrahim
Norazlin Ibrahim
2021-12-13T08:23:18+0000
Alhamdulillah ☺️Daripada ZERO dah tahu dah nak buat design dan video dibantu COACH ANIS yang sangat-sangat... supportiveHighly recommended pada sesiapa yang buat bisnes online dan nak buat personal branding content🌹read more
Liyana Shaari
Liyana Shaari
2021-11-28T09:00:42+0000
Terbaik, saya dapat banyak ilmu baru dengan join kelas canva hari ini ☺️
Fadhilah Hussin
Fadhilah Hussin
2021-11-21T08:34:43+0000
Terbaik.. trainer sangat membantu. Kelas best..banyak belajar. Saya memang recommend semua untuk join kelas Tarbiah... Kreatif. Worth every ringgit!read more
Ariff Hashim
Ariff Hashim
2021-11-20T09:28:02+0000
Alhamdulillah. Pertama kali join kelas Canva bersama team tarbiah kreatif. Saya adalah beginner, dan kelas ini sangat²... bermanfaat bagi saya. Sangat mudah untuk faham dengan bantuan para tenaga pengajar Tarbiah Kreatif. Terbaik! Terima kasih. #canva #ariffhashim #AGESmalaysia #TarbiahKreatifread more
Yusra Syatirah
Yusra Syatirah
2021-11-20T09:02:12+0000
Alhamdulillah banyak ilmu yang dapat ttg Canva. Diajar dari segi cara guna dan juga tips2 untuk graphic design. Sangat2... berbaloi! Terima kasih team Tarbiah Kreatif!read more
Ghaus
Ghaus
2021-11-20T08:55:03+0000
Alhamdulillah.. tahniah kepada team tarbiyah creatif.. terima kasih Ts n coach..ajar step by step..sgt manfaat..
Keroll Shah Alam
Keroll Shah Alam
2021-11-20T08:52:31+0000
TAHNIAH kenrana berjaya memperkenalkan saya dengan CANVA. kini saya dah jatuhg hati
Badrul Amin
Badrul Amin
2021-11-20T08:49:02+0000
👍Alhamdulillah, pendedahan dari mula sampai siap. Terbaik team Tarbiah Kreatif. Recommended pada yang nak masuk bidang... Design.😁read more
Anis Hayati
Anis Hayati
2021-10-30T08:24:50+0000
Telah mengikuti Bengkel Adobe Illustrator Basic & Advance. Alhamdulillah banyak sangat ilmu baru yang... dipelajari.Sebelum ni kebanyakannya, belajar grafik based on explore sendiri, tekan sana sini sampai pandai guna macam2 tools. Selalunya guna Ps, jarang2 Ai sebab x habis explore. Bila dah ikuti kelas ni, tertanya banyak trik lebih cepat dan pantas dengan Ai, sangat memudahkan kerja. Sekarang dah tahu fungsi dan cara guna semua tools2 dalam Ai.Coach ajar satu2 sampai faham. Terbaik!!! Recommended sangat bagi siapa yang nak belajar grafik, sama ada zero basic atau dah ada asas/kemahiran dalam grafik. Belajar untuk tambah ilmu. Berbaloi2. 👍👍👍read more
Tg Fathimah
Tg Fathimah
2021-09-19T08:36:31+0000
Alhamdulillah banyak ilmu baru untuk upgrade lagi kemahiran diri. Terima kasih team Tarbiah Kreatif!
Farah Shafie
Farah Shafie
2021-09-19T08:34:35+0000
senang untuk dipelajari...
Afiqah Johan
Afiqah Johan
2021-09-18T08:41:51+0000
1 HARI YANG AWESOME BERSAMA TEAM TARBIAH KREATIF. ALHAMDULILLAH ILMU YANG BERMANFAAT TAK RUGI 1 HARI. PELBAGAI MANFAAT... SAYA PEROLEH, TERIMA KASIH ATAS ILMUNYA. TERUS MAJU JAYAread more
Nur Azaliah Abu Bakar
Nur Azaliah Abu Bakar
2021-09-15T08:45:57+0000
Terbaik! Tenaga pengajar yang sangat profesional.
Syafiq Muhsin
Syafiq Muhsin
2021-09-05T08:59:59+0000
Alhamdulillah dapat banyak ilmu baru tentang canva terima kasih team tarbiah kreatif
Nadirah Anuar
Nadirah Anuar
2021-08-29T08:57:40+0000
best sangat. explaination simple. mudah utk newbies belajar buat design. coach tunggu dan tunjuk satu-satu
Meen Najmina Isa
Meen Najmina Isa
2021-08-29T08:41:05+0000
Coach Abud bagus memberi pengajaran & saya faham sesi pengajaran coach. Terima kasih byk2 coach atas ilmu ini. Mohon... halalkan ilmu ini.read more
Ummi Kalsum
Ummi Kalsum
2021-08-29T08:37:18+0000
Tq Coach...terbaik, banyak sangat ilmu dapat hari ni. Mudah faham..👍👍
Liyana Awleeya
Liyana Awleeya
2021-08-29T08:35:38+0000
TERBAIKK COACH, ILMU YANG DIPELAJARI MOHON HALAL :)
Era Pop Corn
Era Pop Corn
2021-08-29T08:34:18+0000
terbaik..belajar dari basic sampai pamdai..tq cikgu Abud
Fatin Izzati Hasnulhadi
Fatin Izzati Hasnulhadi
2021-08-29T08:33:40+0000
Coach terbaik. Ajar step by step mudah beginner nak faham 👍🏼
Maesarah Mar
Maesarah Mar
2021-08-29T08:33:09+0000
Terima Kasih Tarbiah Kreatif, banyak sangat ilmu yang dipelajari dan coach sangat membantu.
Qatr Al-Nada Kamaruzaman
Qatr Al-Nada Kamaruzaman
2021-08-28T13:51:07+0000
Terbaik... class hands-on.. dan sgt mudah difahami utk beginner..👍🏻👍🏻
Norashida Abd Rahman
Norashida Abd Rahman
2021-08-28T10:38:47+0000
Alhamdulillah dapat belajar beberapa perkara baru walaupun telah lama menggunakan canva. Kelas yang bagus untuk... memperkasakan individu belajar design sendiri artwork dengan mudah.read more
Haizun Hassan
Haizun Hassan
2021-08-28T08:52:35+0000
terima kasih sangat2. banyak ilmu yang bermanfaat yang saya dapat. semua coach sangat2 membantu
Nur Athirah
Nur Athirah
2021-08-07T09:10:27+0000
Alhamdulillah settle class canva dgn Tarbiah Kreatif dari 9pg tadi sampai pkl 4ptg.. Pheww byk sgt ilmu psl editing... with canva ni.. Sgt2 padu coaching dorg.. RM150 yuran yg sgt2 berbaloi dgn apa yg dorg bg.. Thanks to my bosh sbb register kan tyra dalam kelas ni.. Sgt2 recommended utk korg yg minat or nak blja tntg design marketing just guna apps CANVA ni.. So Tarbiah kreatif ni platform yang bgus utk korg tingkatkan bakat editing korang.. Tahniah Tarbiah Kreatif !💪❤read more
Hasliza Abdullah
Hasliza Abdullah
2021-08-07T08:01:44+0000
Terima kasih kepada Coach Abud dan team Tarbiah Kreatif. Alhamdulillah, sepanjang bengkel ini banyak ilmu yang telah... dipelajari. Sebelum ini hanya ikuti pembelajaran secara kendiri sahaja tetapi hari ini saya dapat ikuti bengkel dengan lebih sempurna dan dapat memenuhi keperluan tugas saya. Coach mengajar kami step by step dan tanpa jemu memberikan penerangan. Saya mencadangkan kepada mereka di luar sana untuk join bengkel dari Tarbiah Kreatif😍read more
Nurnajihah Awang
Nurnajihah Awang
2021-08-07T07:54:03+0000
Alhamdulillah,bersyukur dapat join bengkel canva.
Puteri Aida
Puteri Aida
2021-08-07T07:53:13+0000
Sangat berbaloi menyertai kelas canva pro bersama tarbiah kreatif. Saya boleh terus apply terutama untuk perniagaan... saya.read more
Ikram Ismail
Ikram Ismail
2021-07-30T06:12:26+0000
The coaches are extremely helpful and their knowledge is truly in depth. Afraid not, you won't be left behind as they... will surely guide you from A-Z. I really do appreciate the extra length the coaches go in solving each problem you may have even the slightest one. Thank you Coach Abud, Coach Izzuddin and Tarbiah Kreatif team ! 👍👍👍read more
Amira Dardiri
Amira Dardiri
2021-07-30T03:37:29+0000
Input yg banyak, coach2 sgt membantu, dapat guna canva premium version, dapat macam2 bahan utk guna dalam photoshop.... terima kasih ☺️read more
Qurratu 'aini
Qurratu 'aini
2021-07-30T03:37:21+0000
Sesi perkongsian oleh Tarbiah Kreatif yang sangat bermanfaat! Coaches sangat berilmu dan tidak lokek berkongsi... pengalaman mereka. Banyak ilmu dan skill baru saya dapat dari kursus ini. Terima kasih Tarbiah Kreatif!read more
Akademi Ar Raudhah
Akademi Ar Raudhah
2021-07-25T08:15:07+0000
Alhamdulillah banyak membantu kerja2 media sekolah..
Afham Wajdi TA
Afham Wajdi TA
2021-07-17T08:05:01+0000
Pengisian dari coach yang power..terima kasih Tarbiah Kreatif!
Tunisia Khadijah
Tunisia Khadijah
2021-07-11T08:32:25+0000
Perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat. Bagus untuk beginner menguasai pelbagai software. Friendly and supportive... coach. Coach daripada designer dan editor yang berpengalaman luas dalam dunia adobe. Mantap!! Terima kasih tarbiah kreatif⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😇💯read more
Luqman Hakim
Luqman Hakim
2021-07-11T08:12:25+0000
Sangat recomended .tutor yg berpengalamansangat sporting dan mudah untuk difahami...😁😁😁👍👍👍
Farhan Mahadzir
Farhan Mahadzir
2021-06-27T09:20:30+0000
Joined Premiere Pro Workshop. Very practical and inspiring. Teruskan Tarbiah Kreatif.
Fykaa Wanyy
Fykaa Wanyy
2021-06-26T08:13:49+0000
sangat berbaloi untuk join bengkel grafik canva pro ni.. 🤩🤩🤩🤩🤩 terbaik!!!
Asyane Kojiro
Asyane Kojiro
2021-06-26T07:59:42+0000
Bagus untuk sesiapa yang mahu menerokai bidang baru.
Aminuddin Adnan
Aminuddin Adnan
2021-06-22T08:14:46+0000
Tenaga pengajar yang sangat berkemahiran dan mesra. Boleh tanya bila-bila sahaja bila tak faham. Lagi penting, ade... group alumni bengkel dan kita boleh terus keep in touch disana. Terima kasih Team Tarbiah Kreatif😃read more
Adilah Busra
Adilah Busra
2021-06-12T08:01:24+0000
Penyampaian ilmu yang padat dan tepat. Setiap penerangan jelas dan sesuai dengan pelbagai latar belakang.
Haqqim Harun
Haqqim Harun
2021-06-12T07:47:17+0000
Ilmu yang disampaikan memang mudah untuk difahami, tambahan pula disampaikan oleh tenaga pengajar yang bertauliah dan... berpengalaman luas. Alhamdulillahread more
Harmy Mohamed Yusoff
Harmy Mohamed Yusoff
2021-05-22T07:49:54+0000
ya, menarik kursus yang simple tapi bermanfaat
Meor Aqil
Meor Aqil
2021-05-22T07:48:23+0000
Penjelasan yg Terbaik dan mudah faham 👍🏻
Nuruljannah Ismaz
Nuruljannah Ismaz
2021-04-18T08:08:21+0000
Medium penyampaian ilmu mereka bentuk poster, video yang TERBAIK!!! AWESOME!!!
Roselinda Mohd Hanafiah
Roselinda Mohd Hanafiah
2021-04-18T07:58:36+0000
TRANSPARENT AND GENEROUS IN SHARING THE KNOWLEDGE
Umiesarah Sakinah
Umiesarah Sakinah
2021-03-28T08:21:32+0000
Bengkel grafik 28 mac ..sangat menarik dan bermanfaat. Alhamdulillah. Terimakasih Ustaz dan zaujah
Siti Nurafifah
Siti Nurafifah
2021-03-28T08:21:06+0000
terbaik. mudah dan cepat..
Habsah Ali
Habsah Ali
2021-03-28T08:20:43+0000
Alhamdulillah, walaupun dah masuk kelab as-sabiqat, tapi kita tetap boleh menembusi tembok penghalang untuk kita... berinteraksi di media sosial. Yg penting berani mencuba dan cari ilmuread more
Norli Mohd Ismail
Norli Mohd Ismail
2021-03-28T08:19:42+0000
Baguss... Banyakkan duat berteknologi..
Siti Zakiah
Siti Zakiah
2021-03-28T08:18:17+0000
Tarbiah kreatif Sgt bagus kreatif dan mengembangkn minda dgn mudah
Nur Amirah Amiluddin
Nur Amirah Amiluddin
2021-03-28T08:18:15+0000
alhamdulillah,program hari ni di kolej komuniti gambang sangat2 terbaik..terima kasih team #tarbiahkreatif💪
Wan Haniza Wan Mohd
Wan Haniza Wan Mohd
2021-03-28T08:17:29+0000
Sangat bermanfaat dan berbaloi-baloi.. siapa yang gagal hadir, anda dalam kerugian. Jadi tunggu next kelas.
Siti Hasnah Abdullah
Siti Hasnah Abdullah
2021-03-28T08:17:01+0000
bahan menarik dan content sangat membantu😍
Lisa Nur Rahezza
Lisa Nur Rahezza
2021-03-27T07:48:35+0000
Assalammualaikum, terima kasih kepada Coach Abud dan juga semua team Tarbiah Kreatif, sangat2 best kelas ni dan sangat... mudah faham. 100% recomended utk semua yang belum join. Rugi siapa tak join. Tq semuaread more
Norlaily Mahayuddin
Norlaily Mahayuddin
2021-03-27T07:48:25+0000
Great knowledge sharing & Very helpful coach
Haniza A Hamid
Haniza A Hamid
2021-03-21T08:49:10+0000
Terbaik! Tenaga pengajar yang sangat profesional. Saya bersyukur dapat belajar Adobe Indesign dengan Tarbiyah Kreatif.
K-rul Naim
K-rul Naim
2021-03-07T08:23:50+0000
Alhamdullilah, banyak belajar photoshop dari coach dalam seminar
Ahmad Ammar MJ
Ahmad Ammar MJ
2021-02-20T15:31:03+0000
Terbaik terima kasih di atas perkongsian tentang Google classroom👍, byk ilmu baru dpt dipelajari😁
Munifah Mohammad
Munifah Mohammad
2021-02-10T04:47:06+0000
Penyampaian yg mudah difahami dan dpt cover basic skills dalam Photoshop 👍🏼 terima kasih RSY UMP utk program yg... bermanfaat 2 hari ni ✨read more
Afifah Nabilah
Afifah Nabilah
2021-02-10T04:35:47+0000
Ilmu yang diberikan sangat bermanfaat. Terbaik Tarbiah Kreatif 👍👍👍
Ibrahim Ismail
Ibrahim Ismail
2021-02-10T04:19:29+0000
Step yg diajar mudah dan jelas utk difahami. Coach pun friendly dan responsive
Azelin Farhanie
Azelin Farhanie
2021-02-09T03:17:21+0000
MashaAllah, syukur alhamdulillah...bengkel ini sgt membantu saya dalam graphics. Ilmu yg diberikan MashaAllah sgt lah... berharga dn bermanfaat. Coach² tidak lekang dlm menjawab setiap soalan dari peserta Dan boleh sy katakan di sini...sy bsyukur sgt dpt myertai bengkel ini. Terbaik. Terima kasih...read more
Hakimah Salleh
Hakimah Salleh
2021-02-08T05:24:20+0000
Bengkel yang mudah difahami untuk penguna baru Photoshop dan tips and tricks yang menarik... 👍👍👍
Nurzakiah Zulkafli
Nurzakiah Zulkafli
2021-01-25T02:30:32+0000
Pembelajaran dan pengajaran yg sgt best. Mmg sesuai sgt utk yg zero in design mcm sy. Diajar step by step. Lengkap dgn... nota dan latihan sekali. Recommended!!read more
Nik Muhammad
Nik Muhammad
2021-01-24T08:48:45+0000
Kelas padat, senang faham, susunan pengendalian yang teratur dan guru yang terbaik. Recommended 👍
Ummu Aqillah
Ummu Aqillah
2021-01-24T08:38:06+0000
Banyak ilmu-ilmu grafik yang saya dapat sepanjang menyertai bengkel Adobe Illustrator 👍🏼👍🏼
Kasyah Ariffin
Kasyah Ariffin
2020-12-21T08:32:57+0000
kelas terbaik untuk designer.. banyak ilmu yg dipelajari.. berbaloi2
Fariza Hata
Fariza Hata
2020-11-29T15:31:09+0000
saya dah ikut bengkel Ai.. sgt menarik.. banyak sgt ilmu ttg grafik..tips n trick sgt berguna kepada para... designer..terima kasih tarbiah kreatif.😍read more
Emmyza Mustafa
Emmyza Mustafa
2020-10-22T08:38:00+0000
Cikgu terbaik.. kursus menarik!
Intan Muliana
Intan Muliana
2020-09-26T08:57:02+0000
Terima kasih atas perkongsian..Terbaikk 👍👍👍
Nasreen Zaini Nazri
Nasreen Zaini Nazri
2020-09-13T16:26:15+0000
Terbaikkk!! Moga terus maju Tarbiyyah Kreatif👍👍👍
Amir Hamzah
Amir Hamzah
2020-03-15T04:56:24+0000
Banyak kursus grafik yang boleh diikuti dan memenuhi pasaran kerja sekarang
Muhammad Afiq
Muhammad Afiq
2020-03-14T07:56:51+0000
Konten yang terbaik dan mengikut trend semasa
Mohd Syahiran Muhammad
Mohd Syahiran Muhammad
2020-03-07T08:06:23+0000
Banyak Ilmu mengenai grafik yang di pelajari
Ayohwer Solah
Ayohwer Solah
2020-02-29T08:06:26+0000
Kursus pengurusan grafik yang terbaik saya hadiri
Norayuni Mohd Razali
Norayuni Mohd Razali
2020-02-29T08:05:47+0000
Menarik dan mudah paham, diharap boleh adakan selama beberapa hari
Saupi Wahab
Saupi Wahab
2020-02-08T05:02:46+0000
Pusat latihan dengan guru yang sangat berpengalaman di dalam bidang multimedia.
Izz Haikal
Izz Haikal
2020-02-08T05:02:28+0000
Adapt belajar tentang edit video
Fakhrul Akif
Fakhrul Akif
2020-02-08T05:01:46+0000
Bengkel graphic terbaik very recommended
Zaidy Osman
Zaidy Osman
2020-02-08T05:01:17+0000
ilmu baru.. very gud ye ye
Mohd Razali Razak Zalie
Mohd Razali Razak Zalie
2020-02-08T05:01:15+0000
Dapat ilmu editing yang baru.. Terbaikkk
Irfan Hanees
Irfan Hanees
2020-02-08T05:01:12+0000
Untuk yang baru sahaja menggiat diri dalam graphic design, sangat direkomenkan.
Afiqah Rabeah
Afiqah Rabeah
2020-02-08T04:58:59+0000
Tempat yang sangat sesuai untuk buat programPenyediaan speaker dan alatan lain yang lengkapProgram yang disediakan... sangat berguna untuk orang yang nak buat bisnesread more
Ida Dillah
Ida Dillah
2020-02-07T04:30:46+0000
TERBAIKKK SANGAT...DESIGN YANG AWESOME..🥰
هشام إسماعيل
هشام إسماعيل
2020-02-01T11:30:16+0000
bengkel grafik terbaik dan mudah faham
AyaRo Safiyyah Amor
AyaRo Safiyyah Amor
2020-01-31T07:17:00+0000
The best for graphic design! recommended 👍
Nasha Clement
Nasha Clement
2020-01-21T23:58:32+0000
Awesome Tarbiah kreatif 😄
Roselyna Mohamad
Roselyna Mohamad
2020-01-21T23:10:53+0000
Alhamdullilh,sy dah mengikuti 2 bengkel anjuran Tarbiyyah Kreatif,sgt memenuhi keperluan sy sebagai pendidik dlm... mgaplikasikan pelbagai aplikasi design yg ringkas dlm pengurusan sekread more
Mohd Hamidon Sintang
Mohd Hamidon Sintang
2020-01-21T22:02:55+0000
terbaik tarbiyyah kreatif
Ariffin Ahmad
Ariffin Ahmad
2020-01-21T14:36:04+0000
terbaik tarbiyyah kreatif💪🏻
Wahidah Adnan
Wahidah Adnan
2020-01-21T09:32:06+0000
Saya seronok belajar AI dengan sifu Sir Izzudin kerana banyak trick dan tip yang kongsi memjadikan design kita lebih... baik daripada sebelumnya... #Mendepani cabaran globalisasi ummah sejagatread more
Muhammad Safwan
Muhammad Safwan
2019-12-07T08:25:25+0000
tarbiyyah kreatif memang terbaik
Fadhil Yusof
Fadhil Yusof
2019-12-07T08:24:53+0000
Sangat membantu dan ilmu yg sgt berguna utk memulakan kerjaya dlm bidang kreatif grafik
Waqiuddin Wahab
Waqiuddin Wahab
2019-12-07T08:24:11+0000
terbaik,, banyak belajar ilmu baru.. powerr!!
Haiqal Safie Syahid
Haiqal Safie Syahid
2019-12-07T08:23:34+0000
Superb workshop for graphic designer.
Fazlie Biosensei
Fazlie Biosensei
2019-10-06T06:18:30+0000
kursus yang menarik dan sangat mudah difahami.Highly recommended.
Ummat Akhir Zaman
Ummat Akhir Zaman
2019-09-10T06:53:32+0000
Terbaikkk...banyak ilmu grafik yang di ajarkan di sini.. Terima kasih��� saya dari kosong smpai skrg dh boleh design... utk marketing bsness sy.. terima kasih ats tunjuk ajar��read more
Iquzo Teru
Iquzo Teru
2019-07-26T02:05:15+0000
Tarbiyyah Kreatif adalah tempat yang terbaik untuk belajar menghasilkan karya yang gempak dan bermutu. Lihat sajalah... karya-karya yang dikeluarkan mesti rasa tertarik untuk belajar. Saya memilih Tarbiyyah Kreatif sebagai medan untuk belajar dunia grafik kerana saya tertarik dengan karya-karya Tarbiyyah Kreatif dan pembawakannya yang tampak mesra dakwah.read more
Wan Hadrami
Wan Hadrami
2019-07-26T01:39:57+0000
Menung jauh tengok design-design orang kita sekarang. Lawa, mesejnya jelas dengan bantuan gambar-gambar dan nampak... professional. Kalau ditanya, guna program apa? Jawabnya “Illustrator, Photoshop”. Dengar photoshop tu dah lega, bila dia sebut Illustrator, dua kali menung dibuatnya. Sampailah terjumpa page Tarbiyyah Kreatif ni. Design modern + Islamik, add-on advantage! Ada buat tawaran mengajar untuk Ps dan Ai ni, tapi macam biasalah student ni mampu tengok ja😆Tapi Alhamdulillah, dengan bantuan semua, saya dapat free seat untuk kelas esok. Terima ksih banyak2! Doakan selamat sampai esok untuk belajar ilmu baru🤓read more
Fathuddin Che Bahar
Fathuddin Che Bahar
2019-07-13T07:45:32+0000
kursus yang dijalankan sangat membantu diri Saya... 😀😃😄😁
Kucingku Botek
Kucingku Botek
2019-06-25T13:20:42+0000
bengkel grafik tk mmg awesome
Atta Mostapha
Atta Mostapha
2018-12-23T07:22:54+0000
terbaik Tarbiyyah Kreatif
Asnawi Sulong
Asnawi Sulong
2018-12-19T05:15:33+0000
bermanfaat dlm bentuk yg creatif & trendy.highly recommended.kipidap!
Mariani Hamzah
Mariani Hamzah
2018-12-15T03:07:45+0000
Noor Farihah Ismail
Noor Farihah Ismail
2018-12-12T17:19:40+0000
Highly recomended!! Sgt byk mmbantu
Rosyidah Yahaya Al-Kedahiah
Rosyidah Yahaya Al-Kedahiah
2018-12-12T12:42:24+0000
terbaik. keep it up menarik
Roll Roller
Roll Roller
2018-09-21T00:12:34+0000
Alhamdulillah terbaik👍😁
Suhailim Sidiq
Suhailim Sidiq
2018-07-31T03:29:09+0000
Terbaekkk...banyak ilmu grafik yang di ajarkan di sini.. trima kasih��� saya dari kosong smpai skrg dh boleh design utk... marketing bsness sy.. terima kasih ats tunjuk ajar��read more
Nurul Atiqah Ibrahim
Nurul Atiqah Ibrahim
2018-03-04T08:22:01+0000
Tempat terbaik untuk menggali ilmu grafik. Mudah faham. Banyak info yang diperolehi. Bukan sekadar ilmu yang dituntut... tetapi turut diberikan info mengenai peluang yang boleh diperolehi. Terim kasih atas ilmu yang diberikan.read more
Muizzuddin Yusuff
Muizzuddin Yusuff
2018-01-30T16:48:41+0000
Muhamad Firdaus Abdulatef
Muhamad Firdaus Abdulatef
2017-12-15T10:15:25+0000
Tarbiyyah kreatif paling Terbaik di abad ini.
Tajul Aiman Tajul Anuar
Tajul Aiman Tajul Anuar
2016-09-27T10:33:21+0000
Msh Abu
Msh Abu
2016-09-27T04:17:30+0000
Memberikan penerangan yang berguna serta bahan yang memang menbantu dalam membuat design (Y)
Musafir Abadi
Musafir Abadi
2016-09-27T02:09:53+0000
Zul Hassan
Zul Hassan
2016-09-27T01:36:28+0000
Aswadi Mohamad
Aswadi Mohamad
2016-09-27T01:34:13+0000
awesome dan terbaiksmenghasilkan produk yang berguna untu ummah
Wani Mashod
Wani Mashod
2016-09-27T01:23:20+0000
Alhamdulillah... Tarbiyyah Kreatif Terbaik!!! Pernah dijemput oleh @nisaperak untuk mengendalikan pemarkahan... pertandingan poster dakwah NISA PERAK. Teruskan dakwah anda !!!read more
Akmal Hadi
Akmal Hadi
2016-09-27T01:07:21+0000
Afham Ghazali
Afham Ghazali
2016-09-27T00:44:14+0000
UsahaOne Komuniti
UsahaOne Komuniti
2016-09-27T00:32:38+0000
Ummu Khaulah Shafiyyah
Ummu Khaulah Shafiyyah
2016-09-26T17:45:53+0000
Ibnu Zain
Ibnu Zain
2016-09-26T16:08:59+0000
Nur Nabilah Ab Azais
Nur Nabilah Ab Azais
2016-09-26T15:41:15+0000
Muhamad Hafizullah Muda
Muhamad Hafizullah Muda
2016-09-26T14:55:24+0000
Next Reviews

Tarbiyyah Kreatif Consultancy
(Pejabat, Pusat Latihan & Studio)

284A Jalan Gong Badak, Kg. Wakaf Tembesu
21300 Kuala Terengganu

The Kreatif Print
Jalan Gong Badak, Kg. Wakaf Tembesu
21300 Kuala Terengganu

Emel : admin@tarbiahkreatif.my
Web : tarbiahkreatif.my

TOP